Păzitorul apei – Charles Martin

lei45,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

O CAPTIVANTA POVESTE DESPRE EROISM, SUFERINTA SI PUTEREA DRAGOSTEI DE A VINDECA TOATE RANILE

Murphy Shepherd e un om cu multe secrete. El traieste singur pe o insula, unde are grija de pamanturile unei biserici lipsite de enoriasi si si-a dedicat viata salvarii fiintelor omenesti aflate in pericol. Dar in timp ce jeleste pierderea prietenului si mentorului sau, se pare ca Murph are dificultati in a se regasi pe sine insusi.

Cand salveaza de la inec o frumoasa femeie pe nume Summer, misiunea lui Murph de a-si „ingropa“ mentorul la capatul lumii capata o turnura periculoasa. Simtindu-se atras de Summer si dorindu-si cu ardoare s-o gaseasca pe fiica acesteia, Murph patrunde tot mai adanc in tenebrele traficului de carne vie—cumplita sclavie din zilele noastre.

Primind ajutor in chip neasteptat de la cativa prieteni noi, printre care se numara un devotat caine labrador pe care il salveaza din apele oceanului si un fost puscarias pe
nume Clay, Murph are de parcurs o cursa contra cronometru pentru a o gasi pe fata inainte sa fie el insusi rapus de secretele propriului trecut—si de fantomele care au incercat sa le ingroape.

Datorita lirismului caracteristic lui Charles Martin si prozei sale pline de insufletire, Pazitorul apei ne infatiseaza o minunata poveste de dragoste si, in acelasi timp, o lupta acerba si palpitanta pentru libertate.