Acolo unde locuiește dragostea mea – Charles Martin

lei39,00

Continuarea romanului “Atunci am auzit glasul ei”

Categorie:

Descriere

“Fiecare portiune din aceasta povestire ne ofera o lectie unica de credinciosie si speranta neclintite.” – FaithfulReader.com

“Cand Maggie si-a deschis ochii in ziua de Anul Nou, acum saptesprezece luni, am avut senzatia ca mi-am recapatat vederea. Parca mi s-ar fi ridicat un val de pe suflet si, pentru prima oara de cand murise fiul nostru si de cand ea intrase in coma – mai exact cu patru luni, saisprezece zile, optsprezece ore si nouasprezece minute in urma – am putut sa trag aer in piept sufiecient incat sa-mi umplu plamanii.”

Pentru Dylan Styles viata reincepe in momentul in care preaiubita lui sotie, Maggie, se trezeste din coma. Aceasta intrase in coma in urma unui travaliu care durase dooua zile si se sfarsise cu o pierdere sfasietoare. In aceasta tulburatoare poveste de dragoste, plina de mireasma Duhului, Dylan si Maggie trebuie sa se impace cu trecutul inainte de-a privi spre viitor.

Romanele lui CHARLES MARTIN sunt elogiate de critici deopotriva. Scriitorul locuieste la o azvarlitura de bat de St. John`s River in Jacksonville, Florida, impreuna cu sotia sa si cei trei fii ai lor.