Încercarea focului – Eric Wilson

lei37,00

Categorie:

Descriere

In cladirile cuprinse de flacari, capitanul Caleb Holt se ghideaza dupa dictonul pompierilor:
NICIODATA SA NU-TI PARASESTI PARTENERUL
Acasa insa, jarul aproape stins al casniciei sale, se ghideaza dupa propriile reguli.

Inca de fetita, Catherine visa sa se casatoreasca cu un pompier curajos si plin de iubire… exact ca tatal sau. Acum, dupa sapte ani de casnicie, se intreaba cand a incetat sa fie “suficient de buna”. Nenumaratele certuri si furia pe car si-o produc reciproc ii determina sa-si doreasca sa caute fiecare altceva mai atragator.

Pe cand se pregatesc de divort, tatal lui Caleb il provoaca pe acesta sa se angajeze la un exercitiu de 40 de zile: “Provocarea dragostei”. Intrebandu-se daca merita efortul, Caleb accepta, mai mult de dragul tatalui sau decat de dragul casniciei sale.

Surprins de adevaratul sens al dragostei, Caleb isi da seama ca sotia sa si casnicia lor merita tot efortul de a lupta pentru ele. La serviciu, misiunea s este de a-i salva pe altii. Acum, capitanul Holt este gata sa dea piept cu cea mai grea misiune pe care a avut-o vreodata… aceea de a salva inima sotiei sale.

Cuprinzand scene de actiune pe fondul unei minunate povesti de re-indragostire, captivantul roman al lui Eric Wilson va va inspira si va va provoca. Bazat pe scenariul creat de Alex si Stephen Kendrick, romanul Incercarea focului include intrigi secundare, personaje si o poveste de fundal ce nu se regasesc in filmul cu acelasi nume “Fireproof”.