Scena a doua – Karen Kingsbury

lei37,00

Categorie:

Descriere

Seria DEASUPRA LINIEI vol 2

O ispita periculoasa, o hotarare de nestramutat si un vis nepieritor..

Printre personaje, membri ai bine cunoscutei Familii Baxter
Oare faima castigata va merita pretul platit?

Chase Ryan si Keith Ellison au terminat primul lor film ca producatori independenti. Au realizat imposibilul – producerea unui film cu mesaj ce ar putea atinge inima oamenilor din intreaga lume. Iar intregul Hollywood vorbeste despre asta.

Acum producatorii au ocazia sa obtina drepturile de ecranizare a celui mai apreciat roman crestin din ultimii ani. Aceasta sarcina le da celor doi „David” ocazia sa se confrunte in ca o data cu „Goliatii” din Orasul Stralucirii Amagitoare. Cel mai celebru actor de la Hollywood doreste sa apra in film si producatorii se pomenesc solicitati dintr-o data de cei care tin in mana fraiele puterii. In acelasi timp, casnicia lui Chase este tensionata la maximum, iar fiica lui Keith – Andi Ellison – aflata in cautarea celebritatii, este prinsa in mreaja compromisurilor.
Visele producatorilor sunt pe cale sa se implineasca. Dar cu ce pret?

Karen Kingsbury, autoarea unor bestseller-uri New York Times, are la activ peste patruzeci de titluri reunite in colectia Life-Changing FictionTM, cu aproape cincisprezece milioane de exemplare publicate. “Regina Fictiunii Crestine”, cum o numeste revista Time, primeste sute de scrisori in fiecare saptamana si isi considera cititorii prieteni. Romanele ei au transformat-o in naratoarea preferata a Americii, iar unul dintre ele, “Like Dandelion Dust”, este in curs de ecranizare. Printre emotionantele ei titluri se numara romanele legate de populara familie Baxter, Seria 9/11, “Even Now”, “Ever After” si “Between Sundays”. Karen si sotul ei, Don, locuiesc in regiunea Pacific Northwest a Statelor Unite impreuna cei sase copii ai lor, din care trei au fost adoptati din Haiti.