Caracterul contează! – John & Susan Yates

lei26,00

Stoc epuizat

Descriere

Nu educatia, nici realizarile, nici bunurile materiale, nici sanatatea, nici pozitia sociala, ci caracterul este cel care da putere unui copil, unui adult, unei familii.

CRESTE-TI COPIII, SADIND IN EI VALORI ETERNE!

Cum poti sa-ti echipezi copiii pentru a trai o viata de integritate inaintea lui Dumnezeu si de slujire pentru altii?
Dezvoltarea unui caracter care sta cu fermitate in picioare nu este ceva ce se intampla automat. Ca parinte, ai nevoie de obiective pentru dezvoltarea caracterului si modalitati practice pentru atingerea acelor obiective. “Caracterul conteaza!” este resursa de baza care iti poate da indrumare in acest proces continuu.

John si Susan Yates descriu cum atat parintii cat si copiii pot, in mod intentionat, creste in caracter prin evenimentele normale, zilnice din viata. Ei subliniaza opt trasaturi importante de caracter – integritate, credinta, spirit educabil, inima de slujitor, autodisciplina, bucurie, compasiune si curaj – si ne ajuta sa intelegem perspectiva lui Dumnezeu cu privire la fiecare.

Prin povestiri si exemple practice, familia Yates ne povesteste cum incearca ei sa dezvolte aceste trasaturi in propriile vieti si in vietile celor cinci copii ai lor. Observand cum trebuie sa foloseste imprejurarile zilnice ca oportunitati pentru dezvoltarea caracterului, vei descoperi ca adeseori lectiile mari se invata cel mai bine din lucrurile marunte ale vietii.

“Iata un plan biblic pentru cresterea unor copii siguri pe ei si iubitori – o carte pe care trebuie s-o citesti!”
Gary Smalley si John Trent

John si Susan ofera instructiuni solide si practice pentru transformarea caselor in camine.
Bill si Lynne Hybels