Școlarizarea la domiciliu – Frieda Thiessen

lei22,00

Cum să o faci cu bucurie

Descriere

Parintii care au pe inima scolarizarea copiilor la domiciliu investesc mult timp pentru a obtine rezultatele dorite. Ei fac scolarizare la domiciliu de dragul copiilor si pentru slava lui Dumnezeu. Planifica, se pregatesc, predau si instruiesc, se roaga, isi dau toate silintele… Pe langa toate acestea, ei trebuie sa castige traiului familiei, sa ingrijeasca de gospodarie, sa-si indeplineasca responsabilitatea de sot sau de sotie si cate altele…
Nu-i de mirare ca scolarizarea copiilor la domiciliu ajunge sa ne copleseasca. Obiectivele inalte pe care ni le-am stabilit palesc si ajungem doar sa ne taram de pe o zi pe alta. Daca te afli si tu in aceasta situatie, sau vrei sa o eviti, vei gasi in cartea de fata incurajare si sfaturi practice.
Cartea Scolarizarea la domiciliu este o colectie de articole care cuprind lectiile valoroase invatate de diferiti parinti de-a lungul timpului si care iti pot fi de folos in scolarizarea la domiciliu si chiar si in viata. Da, tata poate fi mai mult decat a cincea roata la caruta in scolarizarea copiilor acasa. El poate fi un lider plin de grija, poate usura povara de pe umerii sotiei sale si poate veghea la implinirea Marii Trimiteri in cadrul scolii de acasa. Nu, mama nu trebuie sa fie un „martir” secatuit de vlaga. Ea poate sa ingrijeasca de casa, sa asigure hrana si imbracamintea familiei, sa se ocupe de cei mici si de scolarizarea elevilor, toate acestea chiar fara sa-si neglijeze casnicia.