Familia între zâmbet și suspin – Petru Lascău

lei28,00

Descriere

Am ales pentru volumul de fata sa pun laolalta mai multe intamplari, povestiri, cugetari si vorbe de duh, nascute din viata de familie. Relatiile dintre sot si sotie, dintre parinti si copii, bunici si nepoti, socri si gineri sau nurori, sunt o sursa inepuizabila de zambete si suspine. Volumul de fata poarta, deci, titlul: Familia intre zambet si suspin.
Mai multi cititori ai primului volum mi-au spus ca bine le-a facut citirea cartii mele, ea asigurand veselie familiei si culoare serilor de acasa. Zambetul este un medicament pentru sufletul obosit si plictisit. Nadajduiesc ca si aceasta carte sa aduca buna dispozitie in casele cititorilor ei.

Stiu bine ca oamenii sunt de doua categorii: oameni cu simtul umorului si victimele lor. Victimele, de obicei, suspina. Ma astept ca unii dintre cititorii care cred doar in suspine sa nu gaseasca suficiente pe paginile acestei carti. Unora veselia acestor pagini le va provoca din nou mai multe suspine decat au ei de obicei. Nu-i putem ajuta cu nimic, decat sa-i sfatuim sa nu o citeasca.
Cartea aceasta, apoi, contine mai multe greseli, pe care le-am inserat in mod intentionat, pentru cei ce cauta greseli in cartile pe care le citesc. As vrea sa se simta si ei bine. Ar fi o adevarata nefericire pentru ei sa nu gaseasca nici macar una. Apoi, pentru cei care gasesc greseli si nu le-au cautat inadins, trebuie sa dam vina pe computerele de azi care incep sa aiba propriile lor idei. Ce sa mai vorbim despre editori si corectori…
Ca doar n-o sa dam vina pe autor? Nu este el vinovat destul ca a scris cartea?
Petru Lascau

PETRU LASCAU estee pastorul bisericii Agape din Phoenix, Arizona, si autorul cartilor: Biserica in asediu, Pasi spre lumina, Intre zambet si suspin, Semnatura iubirii, Lupta cu somnul, In racoarea diminetii, Apostolii Domnului Isus, Familiile patriarhilor, Memoriile lui Eutih.