Plictisit de Dumnezeu – Sean Dunn

lei18,00

Descriere

Plictisit de Dumnezeu: Apatia spirituala este o boala

Cum pot parintii si invatatorii sa invinga apatia adolescentilor?

Tinerii de astazi au mai multe sanse si posibilitati decat cei din generatiile anterioare: invataturi biblice la scolile duminicale, tabere, conferinte, evenimente speciale, excursii, cantece, materiale, oameni dedicati care se ocupa de ei. Este suficient ca toti sa devina slujitori pasionati ai lui Dumnezeu? Realitatea ne arata ca nu!

In general, ei pot urma doua cai: cea pasionata si cea caldicica. Unii adolescenti devin tineri si apoi adulti, parinti, bunici plini de entuziasm, de viata, slujitori ai lui Dumnezeu si cu un impact etern asupra celor din jurul lor. Devin contagiosi. Cum au inceput viata spirituala in adolescenta, asa o continua, in cele mai multe cazuri.

Adolescentii caldicei, care nu se omoara cu relatia lor cu Dumnezeu, ci se multumesc cu minimum necesar ca sa nu-i supere pe parinti si pe cei de la biserica responsabili de ei, ajung tineri si mai putin caldicei, adulti reci si batrani inghetati. Vieti risipite. Impact etern zero. Numarul restrans sau inexistent de oameni influentati si ajutati. Ce trist! Dar au terminat viata asa cum au inceput-o.