Călcați pe urmele mele – Cheryl Dunlop

lei25,00

Stoc epuizat

Descriere

ITI DORESTI SA-TI VEZI ELEVII CALCAND PE URMELE LUI CRISTOS?
ITI DORESTI SA FI BENEFICIAT DE MAI MULTA PREGATIRE CA INVATATOR?

„Calcati pe urmele mele…” este un manual practic care te ajuta sa-i inveti pe copii despre dragostea pe care le-o ofera Mantuitorul – fie la Scoala Biblica, in programul din timpul saptamanii, saptamana biblica de vacanta, in tabara sau in orice cadru din biserica sau din afara ei.

Cheryl Dunlop a pregatit sute de copii in cadre variate, de la consiliere in cadrul taberelor, la predare la Scoala Biblica, la programul de club si la saptamana biblica de vacanta; de la ingrijirea copiilor la relationarea cu copiii din cartier care vin in vizita la ea pentru a ctiti sau chiar pentru a face prajituri.
Fiecare pagina vorbeste despre entuziasmul lui Cheryl pentru invatarea copiilor despre Dumnezeu. Pe masura ce parcurgi lectiile – una pentru fiecare saptamana a anului – vei capata o viziune noua, precum si entuziasm pentru ocazia nemaipomenita de a le impartasi adevarul lui Dumnezeu micutilor Sai. Cheryl pune accentul pe dezvoltarea relatiei cu elevii tai. Ea subliniaza importanta ancorarii fiecarei lectii in Biblie.

Scrisa pentru toti invatatorii, de la lucratorul de la club la veteranul de la Scoala Biblica, cartea contine o sumedenie de innformatii practice testate, pe care le vei putea folosi intotdeauna ca referinta si care includ subiecte de genul:

– Planificarea lectiilor
– Predarea cu ajutorul povestirilor
– Folosirea eficienta a mijloacelor vizuale
– Calauzirea copilului spre Cristos
– Ce spune Scriptura despre copii
– Cunoasterea caracteristicilor grupelor de varsta
– Respectarea copiilor si insuflarea ideii de respect
– Intelegerea dincolo de barierele culturale
– Incurajarea participantilor sporadici
– Lucrarea cu copiii dezinteresati

Aplicand aceste idei ingenioase la modul tau de predare, vei castiga incredere pentru lucrarea ta cu copiii. Ai facut primul pas, aratandu-le dragostea copiilor cu care lucrezi! Inarmat cu aceste noi principii pentru o predare eficienta, vei putea sa-i calauzesti pe copii pentru a calca pe urmele tale, asa cum si tu calci pe urmele lui Cristos.