Viață extremă pentru vremuri extreme – Bob Chapman

lei20,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

L-ai primit pe Isus. Ai devenit membru intr-o biserica. Participi la inchinare. Cauti sa fii un bun credincios, sa te rogi si sa citesti Scriptura. Insa simti ca mai este ceva. Parca viata de credinta inseamna mai mult, iar tu simti acea chemare din inaltime… “Viata extrema pentru vremuri extreme” arata ca ai dreptate: MAI ESTE CEVA!

A trai pentru Isus inseamna a-L urma 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, traind o viata imbelsugata prin puterea lui Dumnezeu. Imparatia Sa este o imparatie a puterii, in care ucenicii plini de Duhul traiesc cu credinta in aratarea slavei Sale. A crede si a frecventa biserica nu-i de-ajuns. Ucenicii Lui doresc sa devina una cu Isus, sa traiasca o viata sfanta in locuri nesfinte, sa fie in partasia Duhului Sfant, sa traiasca puterile vremurilor ce vor veni, sa-i iubeasca pe cei greu de iubit. Dar, mai presus de orice, ucenicii sunt gata sa traiasca o viata extrema in vremuri extreme.

Bob Chapman a absolvit colegiul biblic in SUA, in 1971, dupa care si-a inceput slujirea in Australia. A fost foarte activ in lucrarea Imparatiei, in misiunea externa, in plantarea de biserici si in instruirea biblica timp de 35 de ani. Impreuna cu sotia sa, Marilyn, au slujit in mod frecvent in China, predand in diferite universitati si ajutand Trupul lui Hristos de acolo. De peste 10 ani preda la The Bible College of Western Australia.
Bob este fondatorul organizatiei Revival Ministries si promotorul unor campanii de evanghelizare in orasele din Australia. Bob si Marilyn au un fiu si o fiica.