Cine crezi tu că ești? – Dr. Kristin Beasley & Jodi Carlson

lei23,00

Descriere

Toata lumea are o parere cu privire la cine esti tu. Isi unesc vocea strigate din trecutul tau, voci stridente din cultura noastra, zambete din oglinda si soapte ale rolurilor tale in societate. Dar daca niciuna dintre aceste voci nu spune adevarul? Daca adevarata ta valoare si identitate sunt mult mai frumoase decat ti-ai putea imagina.

Acum este momentul să auzi adevărul – adevărul lui Dumnezeu. Este mai profund decât o realitate indepărtată si te va schimba din interior înspre exterior. Dar numai dacă îi dai voie să facă acest lucru. Aşadar, cu permisiunea ta, este momentul să îndepărtezi pas cu pas o identitate greşită şi să faci ca adevărul să fie adevărul tău.

Cu ajutorul intelepciunii biblice, a descoperirilor recente si a povestilor personale, dr. Kristin Beasley te indruma pe calea inspre acceptarea adevaratei tale identitati… si nu vei fi dezamagita.

Dr. Kristin Beasley, fondator și fost Director Executiv al Global Training Institute for Women, este o autoare, vorbitoare internațională și profesoară cu mai mult de treizeci de ani de experiență în lucrarea creștină.