Provocarea dragostei – Stephen & Alex Kendrick

lei27,00

Descriere

Așa cum se regăsește în romanul ÎNCERCAREA FOCULUI

Dragostea necondiționată e promisă cu înflăcărare la nuntă, dar numai arareori e practicată în viața de zi cu zi. Drept urmare, speranțele romantice pe care cei doi și le fac sunt adesea înlocuite de dezamăgire în ce privește viața de căsnicie. Dar lucrurile se pot schimba. Provocarea dragostei este o călătorie de 40 de zile care se adresează soților și soțiilor cu scopul ca aceștia să înțeleagă și să pună în practică dragostea necondiționată. Indiferent dacă viața ta de căsnicie atârnă de un fir de ață sau dacă e sănătoasă și puternică, Provocarea dragostei este un parcurs pe care ai nevoie să îl faci. E timpul să afli care sunt căile pentru a ajunge să te poți bucura de o intimitate adevărată cu partenerul de viață și cum poți avea o căsnicie împlinită. Acceptă provocarea!

„Dragostea acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată.” — 1 Corinteni 13:7-8

Privește următoarele rânduri că pe un avertisment. Călătoria de patruzeci de zile pe care urmează să o facem împreună nu poate fi tratată cu superficialitate.
Este un drum cu multe provocări și pe alocuri dificil, dar care poate să-ți aducă împlinire deplină. Pentru a-ți asuma această provocare, trebuie să fii foarte hotărât și de neclintit în decizia ta.
Menirea acestei călătorii nu este una de probă, de aceea nu poate fi făcută în fugă, iar cei care renunță înainte de sfârșitul ei vor rata cele mai mari beneficii. Dedicându-te pe rând fiecăreia din cele patruzeci de zile, vei fi uimit de rezultatele ce-ți vor putea schimba viața și căsnicia.
Consider-o ca pe o provocare din partea celor care au trecut pe aici înaintea ta.