Pasiune pentru Isus – Mike Bickle

lei29,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

PASIUNE PENTRU ISUS – CULTIVAREA UNEI IUBIRI EXTRAVAGANTE PENTRU DUMNEZEU
ÎNTOARCE-TE LA DRAGOSTEA DINTÂI ȘI REDESCOPERĂ PASIUNEA LUI DUMNEZEU PENTRU TINE!
Dincolo de eșecurile tale din trecut și indiferent de personalitatea și temperamentul tău, Dumnezeu este îndrăgostit, cu pasiune, de tine. În această carte scrisă de Mike Bickle vei descoperi:

personalitatea lui Dumnezeu;
libertatea a cine ești în Dumnezeu;
cele șapte tânjiri ale inimii;
modul în care trecerea de la cunoștința la nivelul minții la pasiunea pentru Dumnezeu te va elibera de nesiguranță și frică de oameni, îți va proteja sufletul și îți va vindeca rănile inimii.

Pentru a experimenta înnoirea spirituală și libertatea, noi trebuie să avem o înțelegere mai profundă cu privire la ceea ce simte Dumnezeu pentru noi și să fim fascinați de frumusețea și iubirea Lui față de noi. Asemenea împăratului David, vom descoperi adevărul despre inima lui Dumnezeu și vom reuși să trăim cum a trăit David, împlinind chemarea lui Dumnezeu în generația noastră.

DUMNEZEU TE-A IUBIT MAI ÎNTÂI!
Pasiune pentru Isus ne vorbește despre legătura puternică și concretă dintre cunoașterea adevărului despre ceea ce simte Dumnezeu pentru tine și trăirea unei vieți pline de pasiune pentru El. Atunci când Duhul Sfânt dorește să trezească în inima ta dragostea față de Isus, El îți descoperă afecțiunea Lui pentru tine. Dumnezeu este bun și afectuos. Întrebarea este cât de multă intimitate cu Dumnezeu îți dorești tu? Cât de pasionat de Isus vrei să fii?