Unde este Dumnezeu într-o lume tulbure? – Roger Carswell

lei20,00

Descriere

Daca Dumnezeu exista si este intr-adevar un Dumnezeu al dragostei, atunci de ce nu pune capat suferintei si problemelor din lumea noastra? Oamenii ridica aceasta intrebare, deseori in urma unor mari tragedii. Raspunsurile superficiale nu sunt de ajutor.

In timp ce face anumite cercetari in cautarea unor raspunsuri, Roger Carswell este suficient de realist sa admita ca exista lucruri pe care Dumnezeu ni le descopera, dar si lucruri care pentru noi raman invaluite in mister. El sustine ca mai intai trebuie sa aflam cine este Dumnezeu si sa vedem daca este demn de incredere – chiar daca nu avem toate raspunsurile.

Drama pe care a trait-o autorul insusi cand depresia il facea sa sufere si exemplele luate din viata reala il ajuta sa scruteze cu o privire plina de compasiune si incurajare una dintre cele mai grele intrebari privitoare la credinta crestina. Fara a evita sau a indeparta problema, cartea “Unde este Dumnezeu intr-o lume tulbure?” arata ca intrebarile noastre nu trebuie sa ne impiedice sa credem in Dumnezeu.

“Dumnezeu nu numai ca mi-a fost credincios, dar a fost coplesitor de binevoitor, incredibil de indurator, in permanenta bun si extrem de rabdator”, a marturisit Roger.

O privire realista si plina de compasiune asupra atitudinii pe care trebuie sa o avem in fata suferintei.
Gordon Corere