Mireasma apei – Naom Zacharias

lei25,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Asculta povestea lui Naomi … si vei incepe sa o intelegi si pe a ta

Calca pe urmele lui Naomi in conversatiile avute cu femeile care lucreaza in bordelurile din Mumbai, cu supravietuitori ai Tsunami-ului din Indonezia, in care s-au pierdut peste 230.000 de vieti, cu o fetita care asteapta sa fie supusa unei operatii care-I va salva viata sau cu victime ale violentei domestice care au suferit arsuri groaznice. Ramai inmarmurit alaturi de ea, atunci cand isi da seama ca durerea pe care o simte la vederea acestor crunte nedreptati scoate la iveala o lupta care abuciuma intreaga omenire. Si inalta-te alaturi de ea atunci cand este macinata de confuzie in privinta propriei identitati, cand ajunge fata in fata cu izbavirea, iar apoi incepe sa-si inteleaga propria poveste… si isi gaseste chemarea.

Mireasma apei te va ajuta sa vezi mai bine complexitatea acestei lumi si puterea vindecatoare a harului lui Dumnezeu, aratandu-ti ca durerea poate fi in acelasi timp frumusete si ca vom da peste amandoua in cele mai neobisnuite locuri.

Naomi Zacharias nu detine toate raspunsurile. Ea ne ofera insa speranta si incurajarile care ne vor ajuta sa gasim si sa pornim la drum in aventura vietii noastre.