De ce? – Peter Scheele

lei15,00

Descriere

De ce? Mentorare prin intrebari este o carte pentru orice crestin care vrea sa interactioneze cu alti oameni despre credinta crestina prin e-mail, intr-un chatbox sau intr-un forum.

Peter Scheel a scris aceasta carte pe baza experientei sale extinse, acumulata de-alungul anilor ca “fan al lui Isus” si ca mentor pe internet al cursului De ce Isus?

In aceasta carte veti gasi exemple de conversatii (virtuale) cu necredinciosii, care va vor inspira. Veti gasi mai multe sfaturi practice si sugestii despre cum puteti ajuta oamenii sa descopere cine este Dumnezeu. Impreuna cu cealalta persoana veti merge intr-o calatorie unica de descoperire a lui Dumnezeu.

O conversatie se aseamana, in multe feluri, cu o calatorie. Te alaturi unei alte persoane pentru o perioada scurta de timp (o discutie pe strada) sau o perioada lunga de timp (un curs) pentru a o ajuta sa descopere adevarul. Majoritatea terenului iti este familiar, dar vrei ca cealalta persoana sa inceapa sa se simta in siguranta. Asa ca nu ii vei face o prezentare Power Point ci iti lasi participantul sa se tarasca prin noroi – si chiar sa cada intr-o groapa, odata sau de doua ori, sa se loveasca de o piatra sau sa se zgarie de un tufis. In final, experienta propriilor descoperiri va avea un impact mai mare si mai de durata decat prezentarea in clasa.

Daca vrei sa descoperi cum ii poti ajuta pe altii sa inceapa calatoria lor de descoperire a lui Dumnezeu cu siguranta aceasta carte iti va fi de mare ajutor.