Într-o groapă cu un leu într-o zi cu ninsoare – Mark Batterson

lei19,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

„Ca lider și profesor, Mark Batterson este plin de imaginație, energic, perspicace. Căldura și sinceritatea genuină a lui Mark se revarsă în comunicarea lui, combinând dragostea intensă pentru comunitatea sa, cu dorință pasională de a o vedea trăindu-și viața pe care Dumnezeu o visează pentru ea. Apreciez faptul că este gata să riște enorm și să facă inimaginabilul pentru a atinge cultura noastră cu un mesaj cu adevărat relevant.”
ED YOUNG
PASTOR PRINCIPAL, FELLOWSHIP CHURCH

„Mark Batterson este unul dintre liderii tineri extraordinari din Statele Unite. Ca pastor, și-a demonstrat darurile și caracterul prin conducere și predicare. Ca scriitor, transmite înțelepciune și speranță, într-un mod atât de energic și pe înțelesul tuturor.“
BRIAN MCLAREN
AUTOR ȘI ACTIVIST

„Mark Batterson este un om cu picioarele pe pământ și smerit – cu toate acestea, mă impulsionează mereu să mă dezvolt. Îl urmez ca lider, îl admir ca inovator și îl iubesc ca prieten. Mark a devenit una dintre cele mai importante voci ale noii generații. Orice face el schimba vieți. Citește această carte și vei înțelege ce vreau să spun.”
CRAIG GROESCHEL
PASTOR LIFECHURCH.TV