Eul din spatele măștii – Nicole Patric

lei29,00

Categorie:

Descriere

Cartea de fata abordeaza aspecte sociale, etice, psihologice, morale si spirituale prezentate intr-un mod practic, pentru ca fiecare om sa inteleaga lumea in care traieste si mai ales sa se inteleaga pe el insusi. Cunoasterea de sine este esentiala fiecarei persoane si de multe ori nu stim de unde sa incepem in a ne cerceta.

“Eul din spatele mastii” incearca sa descopere acel “Ego” care se ascunde dupa mastile sociale, dupa moralitate si presiunile externe. Lucrarea de fata trimite la descoperirea propriei persoane intr-o lumina diferita, printr-o abordare sincera, pas cu pas, din punct de vedere fizic, emotional, moral, psihologic si spiritual, incununand cunoasterea personala prin aplicabilitate practica.

Citind cartea de fata vei ajunge sa iti cunosti punctele slabe si cum sa le faci fata sau sa le intaresti, dar vei descoperi si punctele tale tari pe care vei invata sa le folosesti in asa fel incat calitatea vietii tale se va imbunatati. Cred ca merita sa incercam sa ne cunoastem pe noi prin abordari diferite. O schimbare este intotdeauna binevenita in viata fiecaruia dintre noi.