19 lecții de la Covid pe care Biserica nu le poate ignora – Natanael Costea

lei28,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Această carte abordează într-un stil aparte problemele care chinuie creștinătatea de vest contemporană și ne chemă la un stil de viață centrat pe Hristos și pe slujire în care credincioșia față de Stăpân și roadele care decurg din ea să fie evidente. Acesta este semnul de netăgăduit al învățăturii profetice autentice, care ne îndeamnă la o viață lipsită de popularitate și faimă. Dacă te gândești să te separi de biserica lumească și cauți o umblare cu Domnul, citește această carte ca semn al supunerii în drumul crucii.

Pastor dr. John Yates, președinte, Evangelical Alliance Australia

În aceste vremuri în care se află națiunile pământului, lumea așteaptă un răspuns din partea Bisericii lui Isus Hristos, ca ambasadoare a Împărăției lui Dumnezeu pe pământ. Se spune că în vremurile de încercare apar campionii. În această carte, dr. Natanael Costea desenează un fel de hartă cu privire la întrebările pe care liderii Trupului lui Hristos ar trebui să le pună și să răspundă activ prin Biserică și misiunea acesteia.

Natanael este un lider dinamic, un cugetător, un constructor și un practicant al realităților Împărăției; în acest sens, aduce multe învățături și perspective biblice care îi vor încuraja pe liderii bisericii să ia decizii clare și de nestrămutat în timp ce își conduc biserica și misiunea prin această criză.

Recomand cu căldură nu doar această carte, ci și pe Natanael, care este un lucrător apostolic al Trupului lui Hristos.

David Balestri, convenor național, Australian Coalition of Apostolic Leaders