Coronavirus și Cristos – John Piper

lei25,00

Categorie:

Descriere

A ramas El suveran in aceste vremuri?

„In momentele acestea simtim fragilitatea lumii noastre. Temeliile ce pareau solide, se clatina. Intrebarea pe care ar trebui sa ne-o punem este: Stam noi oare pe o Stanca? O Stanca ce nu se poate clatina niciodata?” – JOHN PIPER

La 11 ianuarie 2020, un nou coronavirus (COVID-19) a facut o prima victima in provincia Wuhan, din China. La 11 martie 2020, Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat prezenta unei pandemii globale. In mijlocul acestei perioade de teama si nesiguranta, e normal sa ne intrebam ce face Dumnezeu.

In cartea Coronavirus si Cristos, John Piper isi invita cititorii din intreaga lume sa se aseze pe Stanca tare, care este Isus Cristos, in care sufletele noastre pot fi sustinute de catre Dumnezeul suveran ce randuieste, guverneaza si stapaneste asupra tuturor lucrurilor pentru a-Si duce la indeplinire scopurile Sale intelepte si bune pentru cei ce se incred in El. Ce face Dumnezeu prin acest coronavirus? Piper ofera sase raspunsuri biblice la aceasta intrebare, demonstrandu-ne ca Dumnezeu e la lucru in acest moment din istorie.

JOHN PIPER este fondatorul si principalul invatator din cadrul desiringGod.org si Cancelar al Colegiului si Seminarului Bethlehem. Timp de treizeci si trei de ani, el a slujit ca pastor principal la Biserica Baptista Bethlehem din Minneapolis, Minnesota. Este autorul a peste cincizeci de carti, inclusiv Flamand dupa Dumnezeu, Nu-ti irosi viata si Citirea Bibliei in mod supranatural.