Devenind bărbatul visurilor ei – Melanie Chitwood

lei24,00

Stoc epuizat

Descriere

ESTI “DE NOTA 10” IN CASNICIA TA?

Pentru a fi cel mai bun si pentru a lua cele mai intelepte decizii in lumea afacerilor, a finantelor si a sportului, ai nevoie de cele mai bune informatii pe care le poti gasi. Acelasi lucru este adevarat si in dreptul caminului tau. Cu cat vei intelege mai bine nevoile sotiei tale, cu atat va veti putea apropia mai mult unul de celalalt si va veti putea bucura nespus mai mult de relatia plina de dragoste si bucurie pe care Dumnezeu a intentionat-o pentru voi.

Indemnurile biblice si sfaturile practice oferite de aceasta carte, scrisa cu o perspectiva “din interior”, te vor ajuta sa treci la nivelul urmator de conducere in familia ta prin faptul ca…
-vei invata care sunt nevoile fizice si emotionale ale sotiei tale
-iti vei inlocui atitudinile nesanatoase cu un mod de gandire mai realist si mai util
-vei invata sa asculti nu doar ceea ce transmite prin cuvintele ei ci si ceea ce transmite prin sentimentele ei

Nu te multumi cu o casnicie de calitatea a doua. Tu si sotia ta meritati ceva mult mai bun si va veti bucura de beneficiile investitiei tale de timp si energie pe masura ce vei invata tot mai mult sa devii barbatul visurilor ei.

Include un ghid de studiu foarte util pentru uz individual sau in grup

MELANIE CHITWOOD slujeste alaturi de Proverbs 31 Ministries ca vorbitor si scriitor si este autoarea cartii What A Husband Needs from His Wife. Impreuna cu sotul ei, Scott, au doi baieti.