12 minciuni pe care soții le spun soțiilor – Tim & Sheila Riter

lei14,00

Descriere

Sotul spune: “Te voi iubi si te voi pretui toata viata”, dar dupa ceremonie pare sa o mute imediata pe sotia lui cu cateva trepte mai jos pe lista sa de prioritati. Tandrele lui actiuni prin care i-a castigat inima dispar.

Sotul spune: “Toti barbati se uita dupa femei”, dar privirea lui nu este o simpla privire. Ea intarzie asupra femeilor, ba chiar cauta ocazii sa le priveasca.

Sotul spune: “Ea nu inseamna nimic pentru mine”, dar, in realitate, colega lui de munca este o ispita puternica.

Sotul spune: “Cineva trebuie sa fie sef in casa asta, iar Dumnezeu mi-a dat mie acest rol”, dar ea se simte calcata in picioare si ignorata ca persoana.
Sotul spune: “O sa ma ocup de asta saptamana viitoare”, dar saptamana viitoare trece si ea sufera consecintele amanarii lui repetate. […]

Sotilor si sotiilor, vi s-a intamplat sa va intalniti cu o forma sau alta de minciuna? Cu cazuri in care ceea ce vi s-a spus nu a fost intregul adevar? Poate sub forma unor informatii derutante: v-a spus intregul adevar, insa doar cat sa va indeparteze de realitate. Poate v-a spus doar o parte din adevar: suficient adevar ca sa sune bine, dar amestecat cu suficient neadevar ca sa fie protejat.

Sotiilor, va simtiti frustrate de unele minciuni pe care vi le spun sotii vostri? Vi se intampla sa va intrebati de ce refuza sa va spuna exact cum stau lucrurile? A fost afectata intimitatea dupa care tanjiti de necinste si inselare?

Sotilor, va intrebati uneori de ce va induceri in eroare sotia? Va vine greu sa-i spuneti “adevarul, tot adevarul si numai adevarul”? Tanjiti dupa un mediu lipsit de amenintari in care sa va fie mai usor sa fiti mai onesti? A ajuns sa va frustreze incapacitatea de a spune adevarul sotiei voastre?