Privind la mine însumi înainte de a iubi pe altcineva – John Coblentz

lei9,00

Descriere

Ramasitele nemiloase ale casatoriilor esuate sunt mult prea des intalnite in cultura de astazi. Acestea esueaza pentru ca oamenii dau gres. Deseori oamenii nu au fost pregatiti nici pentru perioada de curtare, nici pentru casatorie.

Temelia pentru o casatorie de durata este caracterul crestin. Atractia pentru cineva de sex opus nu pregateste pe nimeni pentru perioada de curtare. Pur si simplu omul nu este calificat doar pentru ca doreste cu seriozitate “persoana potrivita”. In primul rand, el trebuie sa fie persoana potrivita.

Cartea “Privind la mine insumi inainte de a iubi pe altcineva” a fost scrisa pentru a-i pregati pe tineri sa se pregateasca pentru perioada de curtare, sa-si inteleaga sentimentele puternice, uneori confuze, fata de persoana de sex opus si ii indeamna sa-si dezvolte un caracter evlavios inainte de a cauta un partener de viata.

Aceasta carte interactiva pentru tineri si parinti este folositoare in pregatirea tinerilor pentru perioada de curtare si pentru o casnicie pe viata, plina de bucurie, care Il glorifica pe Dumnezeu.