Antilopa din camera de zi – Melanie Shankle

lei26,50

Povestea adevărată a doi oameni care împărtășesc aceeși viață

Stoc epuizat

Descriere

Casatorie… cred ca glumesti.

SE SPUNE despre casatorie ca e asemenea nebuniei, in sensul ca ambele presupun angajament. Inteleg foarte bine lucrul acesta.

Cand te afli in acele prime etape aiuritoare ale intalnirilor, nu te gandesti ce greutati iti va aduce viata. Sunteti doar doi copii entuziasti, convinsi ca veti fi cel mai fericit cuplu de pe pamant.

Credeti-ma, oameni buni: “Da!” e usor de spus. Mai dificili vor fi urmatorii cincizeci de ani.

Vor fi zile in care veti simti ca niciodata nu v-ati iubit mai mult. Dar vor fi si zile pline de dezamagire si taceri interminabile din cauza ca nu va veti gasi cuvintele potrivite pentru a va rezolva problemele.

Casnicia poate fi cea mai mare binecuvantare, dar si cea mai mare provocare de care vor avea parte vreodata doi oameni. Poate fi bucuria de a sti ca exista cineva caruia ii poti impartasi necazurile si reusitele tale, dar si provocarea de a trai cu cineva care crede ca e o idee buna sa atarne o antilopa uriasa pe peretele din camera de zi.

Si totusi, acum ne-am luat. Pentru tot restul vietii noastre. Nu doar la bine sau la rau, ci la bine SI la rau.

Despre astfel de lucruri vorbeste cartea aceasta. Vorbeste despre momentele care ne-au apropiat si momentele care ne-au departat, despre zile pe care nu le-am schimba pentru nimic in lume si despre ziua in care el a atarnat antilopa pe perete.

Bine ati venit la povestea unei casnicii reale!