Un om al integrității și al iertării, Iosif – Charles R. Swindoll

lei19,00

Stoc epuizat

Descriere

Seria Oameni Mari din Cuvantul lui Dumnezeu

Intr-o lume in care credinta se stinge si integritatea este o raritate, viata lui Iosif din Vechiul Testament straluceste asemenea unei stele luminoase pe bolta noptii, aratandu-ne ca ascultarea dde Dumnezeu aduce speranta chiar si in cele mai nefaste imprejurari.

In Iosif – Un om al integritatii si iertarii, Chuck Swindoll ne prezinta un om asaltat de aceleasi probleme ca si noi astazi – sau chiar mai mari – dar a carui credinta puternica in Dumnezeu ii aduce in final o mare cinste si implinire. Nici o familie din zilele noastre nu este mai disfunctionala decat a lui Iosif. Nimeni nu se confrunta astazi cu ispite mai mari decat cea intruchipata in viata lui Iosif de sotia lui Potifar. Nicio credinta nu resimte astazi o mai mare provocare decat cea traita de Iosif pe cand se afla in temnita egipteana, condamnat la moarte. Cu toate acestea, Iosif a ramas neclintit si ne-a aratat ce se intampla atunci cand oamenii de rand pastreaza legatura cu Dumnezeu.

Nicaieri in istorie nu exista o relatare mai captivanta decat cea a lui Iosif. Aceasta curge asemenea unui roman, plin de intriga, tensiune, tentatii si emotii navalnice. Si povestea lui are un impact profund asupra noastra, pentru ca ne putem vedea si pe noi insine confruntandu-ne cu acelasi gen de probleme ca si omul acesta si iesind invingatori.

Dr. Charles R. Swindoll este pastor al bisericii Stonebriar Community Church, rector al scolii teologie Dallas Theological Seminary si invatator biblic in cadrul programului international de radio Insight for Living. A scris peste 30 de carti care au devenit bestselleruri. Chuck si sotia sa, Cynthia, locuiesc in Frisco, Texas.