Trestia frântă – Richard Sibbes

lei20,00

Stoc epuizat

Descriere

C.H. Spurgeon: „Sibbes nu iroseste niciodata timpul celui ce studiaza, el imprastie perle si nestemate cu ambele maini.”

Richard Baxter: „Un negustor ambulant sarac a venit la usa… iar tatal meu a cumparat de la el „Trestia franta” a lui Sibbes. Se potrivea starii mele.. si m-a facut sa inteleg mai bine misterul rascumpararii si cat de indatorat Ii eram lui Isus Hristos… Fara niciun alt mijloc decat acela al cartilor, Dumnezeu a gasit cu cale sa ma faca sa ma hotarasc pentru El.”

Martyn Lloyd-Jones: „Cred ca veti vedea ca, in general, puritanii sunt de folos aproape intotdeauna… Nu voi inceta niciodata sa fiu recunoscator unuia dintre ei, pe nume Richard Sibbes, care a fost balsam pentru sufletul meu intr-o perioada din viata mea in care lucram prea mult, eram extrem de obosit si, prin urmare, eram supus intr-un mod neobisnuit asalturilor diavolului. Intr-o asemenea stare.. ai nevoie de un tratament bland si mangaietor pentru suflet. Am descoperit atunci ca Richard Sibbes, care era cunoscut in Londra la inceputul secolului al XIX-lea ca „cerescul doctor Sibbes”, era un remediu sigur.

Cartile sale „Trestia franta” (The Bruised Reed) si „Batalia sufletului” (The Soul’s Conflict) m-au linistit, m-au mangaiat, m-au consolat, m-au incurajat si m-au vindecat.”

Odata Sibbes i-a spus lui Thomas Goodwin: „Tinere, daca vreodata vei vrea sa faci bine, va trebui sa predici Evanghelia si harul fara plata al lui Dumnezeu in Isus Hristos.”

„Trestia franta” ne arata cum insusi Sibbes a facut lucrul acesta.