Surprins de speranță- Tom Wright

lei37,00

Stoc epuizat

Descriere

Ce spera crestinii? Sa paraseasca aceasta lume rea si sa meargqa in cer? Ca Imparatia lui Dumnezeu sa creasca treptat aici pe pamant? Ce intelegem prin invierea trupului si cum se potriveste perceptia aceasta a noastra cuimaginea la moda a plutirii pe nori in timp ce cantam la harpe? Si cum influenteaza toate aceste conceptii modul in care traim aici si acum?

Tom Wright, telog britanic de seama, raspunde acestor intrebari in cartea patrunzatoare si vasta pe care o ai. El subliniaza confuzia cu privire la nadejdea viitoare, prezenta atat in biserica, cat si in lume. Apoi, dupa ce explica motivul pentru care crestinii cred in invierea in trup a lui Isus insusi,el exploreaza speranta speranta biblica intr-un “cer nou si un pamant nou”, si arata cum “cea de-a doua venire” a lui Isus si invierea finala apartin acestei perspective mai largi, impreuna cu nadejdea intermediara legata de “rai”. Pentru multi, inclusiv pentru multi crestini, aceste lucruri constituie o surpriza majora.

Intensa si accesibila, aceasta carte ii va surprinde si impresiona pe toti cei interesati de sensul vietii – nu numai dupa moarte, ci si inainte de ea.