Pledoarie pentru minuni – Lee Strobel

lei40,00

Stoc epuizat

Descriere

O investigare a minunilor lui Dumnezeu

Este oare rezonabil pentru societatea noastra sceptica sa creada intr-un Dumnezeu care face minuni? Oare nu contrazic minunile cunostintele noastre stiintifice? Oare nu sunt relatarile minunilor din Biblie doar legende? Si in zilele noastre – exista oare dovezi convingatoare ca Dumnezeu continua sa intervina in vietile oamenilor?

Cunoscutul autor Lee Strobel exploreaza dovezi convingatoare in favoarea minunilor, relatand una dupa alta intamplari uimitoare si tragand concluziile de rigoare. Cunoscut in toata lumea pentru stilul sau incisiv, Strobel ia interviuri unor experti si chiar unui faimos sceptic, abordand fiecare aspect al minunilor – inclusiv daca Dumnezeu alege uneori sa nu intervina in momentele noastre de cea mai profunda nevoie.

Pe tot parcursul cartii, Lee Strobel – un fost ateu – impartaseste din experienta sa personala de intalnire cu Dumnezeul care face si astazi minuni si transforma vieti.

LEE STROBEL – fost ateu care a devenit crestin – a fost editorul sectiunii juridice a ziarului Chicago Tribune si acum este autorul unor carti de mare succes precum Pledoarie pentru Cristos, Pledoarie pentru credinta crestina, Pledoarie pentru Creator si Pledoarie pentru har. Avand licenta in jurnalism de la University of Missouri si Masterat in Drept la Universitatea Yale, Lee Strobel a primit de patru ori Medalionul de aur pentru excelenta publicistica. In prezent este profesor de Gandire crestina la Universitatea Baptista din Houston. Puteti vizita site-ul lui Lee la LeeStrobel.com.