Eseuri – John Saunders

lei6,00

Stoc epuizat

Descriere

Primul dupa David
Daca voi cauta sa ma tin de Domnul din toata inima, El va realiza tot ceea ce trebuie sa realizeze. Am convingerea ferma ca drumul spre tron nu are nimic de-a face cu a apuca imparatia, ci are de-a face in totalitate cu a-L apuca pe Dumnezeu.

Capetenia suprema
Ce reprezinta el? Sunt sfinti ai lui Dumnezeu care nu vor sa mearga pe calea lui Ioab, ci s-au dat pe ei insisi Domnului Isus Cristos, Capul trupului, Stapanul casei, imparatul imparatiei; crestini dedicati cu toate fibrele fiintei lor lui Isus Cristos, Domnul tuturor; printre acestia, ambitia cazuta nu isi gaseste locul.

O inima pentru Domnul
Multimea vorbea cu aprindere despre viteza fara egal si despre marea iscusinta in alergarea calului, dar marele om nu putea decat sa murmure la nesfarsit: “Inima a fost! Inima a fost!”

Vulturul cel intelept
Exista unele probleme pentru care iertarea este singura solutie.

Tigrul a murit
Iar acum, dragi cititori, ce hotarare veti lua voi? – Veti alege sa traiti ignorand ce a facut Domnul nostru, ramanand astfel sub stapanirea omului cel vechi, chiar daca acesta se afla in mormant? Sau va veti increde oare in lucrarea pe care Domnul nostru a savarsit-o si veti trai in lumina realitatii ca tigrul a murit?