Dimensiunea Sufletului – A. W. Tozer

lei15,00

Stoc epuizat

Descriere

Va fi nevoie de ceva mai mult decat vorbaraie si rugaciune pentru a aduce trezirea. Trebuie sa aiba loc o intoarcere la Domnul in practica inainte ca rugaciunile noastre sa fie auzite in ceruri. Sa nu indraznim sa continuam sa strambam calea lui Dumnezeu daca vrem ca El sa binecuvanteze calea noastra!

Este aproape de necrezut cat de departe mergem ca sa evitam sa-L ascultam pe Dumnezeu. Il numim pe Isus “Domn” si Il imploram sa ne innoiasca sufletele, dar avem grija sa nu facem ceea ce ne spune El. Cand suntem confruntati cu un pacat, cu o marturisire sau cu o schimbare morala in viata noastra, ni se pare mult mai usor sa ne rugam jumatate de noapte decat sa Il ascultam pe Dumnezeu.

Multimi intregi de tineri cresc fara sa fi cunoscut altceva decat soiul degenerate de crestinism care acum trece drept religia lui Hristos. Ei sunt victimele nevinovate ale unei stari la care nu au contribuit cu nimic. Nu ei, ci o conducere castrata din punct de vedere spiritual va trebui sa raspunda pentru jalnica lor stare.

Care este remediul? E simplu. O intoarcere radical la crestinismul nou-testamentar atat in ce priveste mesajul, cat si metoda. O repudiere indrazneata a lumii si o luare a crucii. O astfel de intoarcere pe scara larga va insemna o reforma de mari proportii. Unii dintre cei care acum sunt sus vor fi coborati, si multi dintre cei smeriti vor fi inaltati. Va insemna o revolutie morala. Cati sunt gata sa plateasca pretul?