Daruri ale Duhului – Barry Chant

lei33,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Cu o prefata semnata de Reinhard Bonnke

In acest volum binevenit, Dr. Barry Chant explica practic si clar ce invata Biblia despre darurile Duhului Sfant. Il cunosc pe Dr. Chant de peste douazeci si cinci de ani. Este un om care oglindeste dragostea lui Isus, are o adanca patrundere in Cuvantul lui Dumnezeu si o pasiune de a edifica Trupul lui Christos. Traieste ceea ce predica si eu il numesc prieten drag.

Dr. Chant reveleaza adevaruri profunde intr-o maniera simpla. Imi place modul in care accentueaza faptul ca desi Duhul Sfant imparte daruri spirituale prin har, depinde de noi sa le folosim prin credinta.

Isus ne-a promis putere, pentru a fi martori “pana la marginile pamantului”. De acest tip este puterea lui Dumnezeu, suficienta ca sa mearga pana la capat. Dumnezeu nu lucreaza cu taraita sau pe bucatele. El nu este mana-stransa sau zgarcit, ci este generos. El nu imparte Duhul pe portii, masurate si cantarite pe un cantar ceresc. El nu inchide robinetul asa incat sa nu curga decat cativa stropi. El il lasa sa curga. Dumnezeu nu are contor de apa in cer si Cincizecimea nu este doar o atingere binecuvantata sau o ungere doar pentru o predica. Ea va continua, pana cand Marea Insarcinare va fi indeplinita, pana cand nu va mai fi nevoie sa evanghelizam — o miscare continua si extinsa a Duhului lui Dumnezeu, pana la sfarsitul veacului.

Darurile Duhului nu desemneaza niciodata talentele naturale, cum ar fi un dar in domeniul muzicii sau al altui fel de arta. Darurile descrise in 1 Corinteni 12 sunt manifestari supranaturale ale Duhului Sfant.