Trezirea… După voia lui Dumnezeu – Leonard Ravenhill

lei15,00

Categorie:

Descriere

Dumnezeu a facut din asirieni toiagul maniei Sale (Isaia 10/5-6), trimitandu-i impotriva ipocritei natiuni a lui Israel.
Cine sau ce va fi toiagul Lui in aceasta generatie?
Un colaps total al economiei mondiale? Un invadator strain?
Tot mai multe cutremure si inundatii devastatoare?
Alte si alte boli, la fel de incurabile precum si sida?

Iata intrebarile pe care le ridica Leonard Ravenhill in 1983 la sfarsitul acestei carti, dupa ce priveste la o biserica adormita si la o lume oarba care se distreaza in drumul ei spre un iad vesnic.

Astazi, nu trebuie sa ne mai punem aceasta intrebare: „Cine sau ce va fi toiagul Lui in aceasta generatie? Pentru ca „toiagul maniei Sale” il simtim pe pielea noastra.

Daca atunci trezirea dupa voia lui Dumnezeu nu era o optiune, ci imperativa, ce mai putem spune astazi?

Pentru ca multe focuri straine s-au numit „treziri”, am incetat sa ne mai rugam pentru trezirea dupa voia lui Dumnezeu, si in loc de un lan de porumb cu o sperietoare de ciori, avem un lan de sperietori de ciori in jurul unui stiulete; dar dupa cum cea mai mare piedica in calea unei adevarate treziri nu sunt oamenii care se impotrivesc trezirii, ci aceia care „produc” una falsa, tot asa cea mai mortala lovitura care poate fi adusa trezirilor false si inselaciunii este o trezire dupa voia lui Dumnezeu. Aceasta trezire nu poate fi „produsa” de om, dar Dumnezeul trezirii cauta oameni pe care sa-i poata folosi.
Esti tu un om al lui Dumnezeu destoinic pentru orice lucrare buna?