Biruință asupra întunericului – Neil T. Anderson

lei35,00

Descriere

Neil T. Anderson este profesor de teologie, dar are si o vasta experienta în consiliere spirituala. Este autor a peste cincizeci de carti, dintre care câteva au devenit clasice. Una dintre acestea este tocmai cartea de fata. Fara a ridica mari pretentii stilistice, folosind un limbaj simplu si percutant, autorul transforma discursul teologic într-o invitatie eleganta. Invitatia consta în reconsiderarea identitatii noastre de crestini prin prisma personajului central de la care ne revendicam credinta – Isus Hristos – Fiul Omului, Fiul lui Dumnezeu.
Sfânta Evanghelie ne promite eliberarea în urma cunoasterii adevarului. În virtutea chemarii care ni s-a facut, suntem invitati la o viata de biruinta. Iar pentru a o trai astfel, autorul ne propune câtiva pasi aparent simpli: eliberare de sub puterile trecutului, împotrivire în fata invaziei spirituale negative si descoperire a adevaratei noastre identitati în Hristos.
Aceasta noua editie, revizuita si adaptata cerintelor publicului contemporan, este vitala oricarui crestin care tânjeste dupa schimbare, crestere spirituala si o viata biruitoare.