Biblia pe care a citit-o Isus – Philip Yancey

lei27,00

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Daca crezi ca este doar o carte misterioasa si depasita, MAI GANDESTE-TE… Este Biblia pe care a citit-o, a folosit-o si a iubit-o Isus.

Vechiul Testament este biografia lui Dumnezeu, relatarea intalnirilor marcate de pasiune cu oamenii. Mai este si introducerea la povestea vietii lui Isus, care a venit sa raspunda intrebarilor care i-au tulburat pe scriitorii antici si ne tulubra si pe noi acum. Experimentand cele mai adanci nazuinte, experiente si emotii ale vietii noastre, Vechiul Testament este o carte fara egal.

Insotiti-l pe Philip Yancey in examinarea acestor scrieri divine, uneori socante, alteori misterioase. Il veti cunoaste ma bine pe Dumnezeu si Il veti astepta pe Isus cu mai multa ardoare. Veti gasi un prieten minunat si intelept pentru aceasta clatoriei a credintei.

Philip Yancey are un stil unic de a confrunta cele mai indragite, dar si mai eronate conceptii despre credinta. In “Biblia pe care a citit-o Isus”, el pune la indoiala conceptia ca numai Noul Testament conteaza iar Vechiul Testament nu merita timpul sa fie citit si inteles.

Yancey recunoaste adevarul ca, la fel ca multi crestini, a evitat Vechiul Testament. Pana la urma, de ce sa te deranjezi cu scrieri care pot fi atat de derutante, de plicitisitoare si chiar ofensatoare pentru mintea moderna?