Alături de Isus – Ghiță Mocan

lei15,00

Stoc epuizat

Descriere

Pastorul Ghita Mocan a fost daruit de Dumnezeu nu numai cu darul rostirii din amvon, ci si cu un alt talant: condeiul. Scriitura predicatorului intrece predica si predica ii concureaza textele.

Cei care vor citi cartea de fata vor descoperi o altfel de abordare, scutita de lozincaria obisnuita din bancile bisericilor si izbavita de expresii comune intalnite in comentariile biblice. Cartea este lizibila atat pentru enoriasul obisnuit cu sanctuarele, cat si pentru laicul profan fata de textul biblic. Va invit la o calatorie alaturi de Isus, cu observatii asupra unui registru insuficient exploatat in literatura de specialitate: pedagogie cristica.

Marius Cruceru

Incercare reusita in teologia autohtona, lucrarea de fata desluseste taina lui Dumnezeu din Scripturi pe intelesul credinciosului de rand. Atingandu-si dezideratul, autorul dovedeste o buna cunoastere a literaturii de specialitate, virtuozitate exegetica, gandire integratoare, dar fara a se baricada in fortareata elitist a dexteritatii speculative. Exercitiul sau hermeneutic preia anumite ipostaze existentiale, legandu-le de ucenicia crestina, iar ceea ce rezulta constituie o lectura binevenita pentru cei care vor sa-L urmeze pe Cristos.

Ciprian Terinte

Poate ca cel mai mare merit al acestei carti este acela de a te convinge ca a fi crestin este sinonim cu a fi ucenicul lui Isus. Punct!

Nelu Muresan