Un glas purtat de vânt, vol. I – Francine Rivers

lei59,00

Seria Emblema Leului – vol. 1

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

“Un glas purtat de vant”, primul volum din trilogia “Emblema Leului” ne prezinta istoria unui suflet intr-o lume zbuciumata si decadenta. Este Istoria Hadasei, o tanara evreica, singura supravietuitoare din familie in urma distrugerii Ierusalimului, ce ajunge la Roma si apoi in Efes ca sclava a unei familii romane. Carte urmareste parcursul vietii ei intr-o intriga captivanta, scotand in evidenta triumful asupra fricii si credinciosia ei fata de Dumnezeu.

Francine da glas dorintei puternice din sufletul fiecaruia dintre noi de a avea o relatie personala cu Dumnezeu mai profunda, care sa duca la transformarea vietii noastre. In urma lecturii cartilor ei, nu ramai neschimbat.
Debbie Macomber

“Privindu-i” pe Hadasa si Atretes cum incearca sa faca fata incercarilor primului secol, invatam sa facem acelasi lucru in situatii similare cu care ne confruntam in secolul al douazeci si unulea. “Costumele” pot sa fie altele, insa victoriosul nostru Domn nu se schimba.
Angela Hunt

Francine a redefinit fictiunea crestina – ea scrie cu sinceritate, nesovaielnic, cu forta si potential de a schimba viata cititorului – demonstrand de ce acest gen de literatura ramane cel mai eficient mod de a comunica adevarul lui Dumnezeu. Orice romancier crestin din zilele noastre ii datoreaza enorm lui Francine pentru a fi luminat cararea in acest domeniu.
Bodie Thoene