Găsit – Karen Kingsbury

lei45,00

Seria INTAIUL NASCUT – vol 3

 

 

Categorie:

Descriere

O CAUTARE DISPERATA
Pentru a indeplini ultima dorinta a sotiei sale, si anume aceea de a-l gasi pe intaiul lor nascut, John Baxter incepe cautarile. Ruga sa este ca dorinta lui Elizabeth sa se indeplineasca inaintea urmatoarei reuniuni de familie. Nu o data situatia ia o turnura neasteptata, dar John isi incredinteaza secretul unei noi prietene si continua sa-si caute fiul. Cand raspunsurile incep sa vina in sfarsit, acestea il zguduie pana in strafundurile finite sale. Oare va fi de acord sa se indeparteze sis a pastreze secretul de o viata, ori va decide ca a sosit timpul sa lase ca adevarul sa iasa la lumina – indiferent de pret?

O PIERDERE TRAGICA
Niste vesti coplesitoare il fac pe Dayne Matthews sa puna sub semnul intrebarii credinta parintilor sai adoptive. Era gata sa isi asume responsabilitatea intemeierii unei familii, insa acum viitorul lui cunoaste o schimbare drastica si el cauta cu disperare raspunsuri. Discutiile cu un vechi prieten, cu care nu mai luase legatura de multa vreme, si cele cu Katy Hart, fata e care Dayne pare sa nu o poata uita, ii aduc intelepciune si alinare. Dar va gasi el oare puterea de care are nevoie pentru a infrunta un viitor marcat de pierderi, si il va conduce oare puterea aceea spre cea mai mare dragoste dintre toate?

O FURTUNA CUMPLITA
Cand familia Baxter se strange laolalta, reuniunea este marcata de un miracol aparut in mijlocul lor. Dar nici tragedia nu se lasa asteptata in Bloomington. Ashley, aflata in a opta luna de sarcina, intra in travaliu tocmai cand o tornada se napusteste asupra orasului. O familie e data disparuta si multe case sunt distruse. Ce va face Dayne Matthews cand va afla despre furtuna? Isi va gasi in sfarsit pacea in Dumnezeu, in acel Dumnezeu de care a fugit intreaga viata?

O poveste despre calauzirea divina a lui Dumnezeu si despre faptul ca El ii rasplateste pe cei care Il cauta din toata inima.

KAREN KINGSBURY este la ora actuala cea mai buna autoare crestina de bestselleruri. A scris aproape treizeci de titluri, publicate in peste trei milioane de exemplare. Fictiunea sa, care schimba viata cititorilor, a transformat-o intr-una dintre naratoarele preferate ale Americii.