Pe această temelie – Lynn Austin

lei39,00

Seria Cronicile Intoarcerii din Exil – vol 3

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Piatra langa piatra, zidul se va ridica din nou pentru a imprejmui cetatea lui Dumnezeu.
Cand primeste vestea ca zidul Ierusalimului este daramat si portile sunt arse, Neemia, cu inima mahnita, cauta calauzirea lui DUmnezeu in post si rugaciune. Primind o invoire neasteptata de la slujba lui de paharnic al imparatului persan Artaxerxe, Neemia porneste spre Ierusalim, cu scopul de a reconstrui zidul cetatii – fara sa-i treaca prin minte ce primejdii il asteapta la sosire.
Capeteniile din tarile invecinate ii devin cei mai mari dusmani, planuind chiar sa-l omoare pe Neemia pentru ca lucrarile de reconstructie sa se sisteze pe veci. Intre timp, o seceta lasase tara calica, pana acolo ca multe familii erau gata sa-si dea copiii ca sclavi numai sa nu moara de foame.
Incheiere a seriei “Cronicile intoarcerii din exil”, volumul Pe aceasta temelie surprinde, prin prisma catorva personaje, istoria reconstruirii zidului cetatii Ierusalim. Ilustrand credinta care straluceste in mijlocul asupritorilor, povestirea din Vechiul Testament marturiseste speranta ca, in ciuda aparentelor, indurarea lui Dumnezeu ramane peste cei credinciosi.