Moștenirea veșnică a iubirii – Janette Oke

lei23,00

Seria Invaluiti de Iubire volumul 5

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Marty si Clark Davis sosesc acasa dintr-o vizita pe care o facusera in Vest, la fiica lor, Missie, stiind foarte bine ca-i asteapta multe schimbari de acum inainte. Insa sunt oare pregatiti pentru schimbarile care deja au avut loc in perioada cat au lipsit de acasa?
Clare si Kate asteapta cu nerabdare venirea pe lume a primului lor copil, insa lucrurile cu care se vor confrunta le vor testa credinta intr-un mod cu totul neasteptat. Luke doreste sa devina doctor,insa studiile il vor duce departe de casa. Ellie s-a transformat intr-o tanara foarte draguta, dar se va gasi oare vreun barbat vrednice de iubirea ei? Apoi mai este si Nandry, care se pare ca-L invinovateste pe Dumnezeu pentru accidentul lui Clark.
SI CARE ESTE SECRETUL PE CARE MARTY IL ASCUNDE, FERINDU-SE SA-L DEZVALUIE FAMILIEI SALE?

Mostenirea autoarei Janette Oke a ajuns dincolo de zecile de romane pe care le-a scris sau dincolo de Premiul Christy, de Medalionul de Aur si alte distinctii pe care le-a castigat, sau chiar dincole de tendintele editoriale influentate de succesul ssu scriitoricesc.

Este cel mai bine reprezentata de miile de scrisori primite de la cititori din intreaga lume, ale caror inimi si minti au fost atinse in mod deosebit de povestirile sale. Totul a inceput de la povestirea “Invaluiti de iubire” care a deschis seria sa de volume cu doua decenii in urma.