Întoarcerea acasă – Dan Walsh

lei28,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

UN EROU DE RAZBOI RETICENT SI DEZINTERESAT SE INTOARCE ACASA SI PRIMESTE SANSA DE A IUBI DIN NOU

Nici nu apuca bine Shawn Collins sa se intoarca acasa din razboiul dezlantuit in Europa, ca este chemat de indata sa-si serveasca tara intr-un alt fel – ca orator in cadrul unui turneu pentru promovarea obligatiunilor de razboi. In vreme ce alti barbati ar fi sarit in sus de bucurie la auzul vestii ca vor calatori de-a lungul si de-a latul tarii in compania unor starlete hollywood-iene atragatoare, Shawn nu vrea altceva decat sa stea acasa cu fiul sau Patrick si cu batranul sau tata si sa jeleasca in liniste moartea sotiei sale.
Atunci cand o roaga pe Katherine Townsend sa devina bona fiului sau in perioada cand el va bate drumurile, Shawn nici nu banuieste ce impact major va avea aceasta decizie asupra vietii sale. Oare sa fie aceasta cheia catre fericirea viitoare si catre vindecarea inimii sale? Nu cumva razboiul ii va ameninta inca o data sansa unui nou inceput?
Dan Walsh nu dezamageste in aceasta poveste tandra despre legaturi de familie si vindecarea unei inimi zdrobite.

Dan Walsh este un povestitor innascut… categoric, un scriitor pe care nu trebuie sa-l pierdem din vedere.
Deborah Raney

DAN WALSH este autorul romanului Darul neterminat si membru al American Christian Fiction Writers. Este pastor si locuieste impreuna cu familia sa in Daytona Beach, unde se ocupa cu documentarea pentru scrierea urmatorului sau roman.