Dragoste într-un vas spart – Mesu Andrews

lei35,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

O impresionanta poveste despre intimitate, respingere, tradare si… speranta

Osea primeste o grea porunca din partea lui Dumnezeu – aceea ce a se casatori cu o prostituata si de a arata astfel poporului lui Dumnezeu cat de profunda este dragostea pe care o poarta El lui Israel. Cand se duce sa proclame mesajul Domnului in Israel, Osea afla ca femeia pe care este calauzit sa o ia de sotie este chiar Gomera, prietena lui din copilarie. Dar o gaseste zdobita si supusa abuzurilor si deloc dispusa sa se increada in el sau in Dumnezeul lui. Cand insa casatoria cu Osea ajunge sa fie unica ei cale de scapare, Gomera face ceea ce se pricepe cel mai bine sa faca – supravietuieste. Poate oare iubirea lui Osea pentru Dumnezeu si dragostea lui DUmnezeu fata de Israel sa restaureze sufletul frant al Gomerei?

Imbinandu-si intr-un mod impresionant cercetarile aprofundate si maiestria de a depana povesti, Mesu Andrews aduce la viata una dintre cele mai tulburatoare si fascinante povesti ale iubirii si iertarii confruntate cu tradari neinchipuit de dureroase.

Mesu Andrews este autoarea romanelor Dragoste din cenusa si Cantecul sacru al dragostei si castigatoarea premiului ECPA 2012 pentru cel mai bun autor nou. Ea este o vorbitoare activa care s-a dedicat trup si suflet studiului pasionat si intens al Scripturii si care, punandu-si in valoare profunda intelegere si dragoste de Cuvantul lui Dumnezeu, aduce la viata, inintea citittorilor ei, universul biblic. Scriitoare locuieste in Washington.