Deasupra legăturilor de sânge – C. J. Darlington

lei25,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Christy nu si-ar fi inchipuit niciodata ca o carte furata, scrisa de Hemingway, apartinand primei editii, avea sa ii conduca pasii inapoi spre sora ei, pe care o parasise cu cinsprezece ani in urma. Insa, cand evenimentele incep sa se succeada, se trezeste la usa ei, temandu-se pentru propria-i viata.
Dupa o revedere dulce-amaruie, vor crede ca unele rani nu mai pot fi vindecate sau ca intre ele exista o legatura mai puternica decat cea de sange?

Cu o deosebita atentie la detalii, la emotii si la cadrul in care se desfasoara actiunea, C.J. Darlington lasa o impresie profunda.
Jerry B. Jenkins

Un roman plin de imaginatie despre relatia contemporana dintre doua surori, care triumfa peste provocarile aspre ale vietii, pentru a descoperi trainicia realtiilor de familie si a uimitorului har divin deopotriva.
Rebecca St. James

O poveste cu un ritm antrenant, despre a doua sansa, despre tenacitate si tandrete, dar mai ales despre dragostea care refuza sa se dea batuta in fata imprejurarilor potrivnice.
Susan Meissner

Un debut nemaipomenit! Acest roman narat atat de frumos, plin de emotii si de speranta, ma face sa astept cu nerabdare urmatoarele scrieri al lui C.J. Darlington.
James Scott Bell

C.J. Darlington este castigatoarea premiului acordat in 2008 in cadrul concursului Operation First Novel, atribuit de asciatia Jerry B. Jenkins Christian Guild, pentru romanul „Deasupra legaturilor de sange”, pe care a inceput sa-l scrie cand avea cincisprezece ani, urmarind indeaproape magazinele de specialitate, inainte sa-si infiinteze propriul magazin de carti online. De asemenea, a pus bazele unui site destinat divertismentului crestin.