Aripile vântului – Connilyn Cossette

lei39,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Poate iertarea inlocui dorinta de razbunare in viata unei femei, al carei destin o conduce chiar spre dusmanii pe care cauta sa-i distruga?

Crescuta fara mama, alaturi de fratii ei, Alanah, o canaanita, nu e deloc straina de ceea ce inseamna lupta. Dupa ce tatal si fratii ei sunt ucisi in lupta cu evreii, ea se deghizeaza si se strecoara pe campul de lupta pentru a-si razbuna familia. Nu s-a gandit nicio clipa la supravietuire.

Tobiah, un razboinic evreu, instruit de mic copil pentru razboiul cu armatele canaanite, este socat sa gaseasca printre victime o femeie in stare de inconstienta. Ducand-o la un vindecator in tabara evreilor, este nepregatit pentru consecintele faptei lui, despre care credea ca este un simplu act de compasiune.

Pentru a supravietui, Alanah trebuie sa-si uneasca viata cu dusmanul. Curand insa o descoperire groaznica o va duce spre un pericol si mai mare. Cum ii va face fata?

Connilyn Cossette este nominalizata pentru Christy Award si este autoarea seriei Iesiti din Egipt. Nimic nu-i face mai mare placere decat sa sape in lumea antica, bogata a Bibliei si sa descopere comori ingropate ale harului care arata spre Isus. Pe acestea le tese mai apoi intr-o experienta fictiva captivanta.