Lynda. De la accident și traumă la vindecare deplină – Dr. Ken Curry

lei29,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

O POVESTE UIMITOARE DESPRE PUTEREA DE VINDECARE A LUI DUMNEZEU

Cartea aceasta este o miscatoare poveste a curajului si credintei prin care a fost depasita o tragedie personala. Iti poate schimba parerea pe care o ai despre vindecare si poate da o noua speranta celor ce au nevoie de ea. Ca urmare a unui accident care i-a intors viata pe dos, Lynda isi relateaza dramatica poveste ce a dus de la primirea unei puternice slujiri de consiliere crestina pana la vindecarea extraordinara, spre uimirea doctorilor aflati de fata. Miraculoasa vindecare fizica si emotionala i-a reabilitat viata si i-a redat speranta de a se casatori si de a avea o familie.

Povestea Lyndei demonstreaza modul in care Dumnezeu produce vindecare supranaturala in fiecare sector al fiintei umane: in duh, suflet si trup. Principii spirituale profunde ni se limpezesc pe masura ce ne istoriseste ce a facut Dumnezeu in viata ei. Cartea de fata nu este doar o celebrare minunata a vindecarii Lyndei, ci si o enorma incurajare pentru toti cei ce inainteaza pas cu pas prin credinta, punandu-si toata increderea in Dumnezeu.

“Seara in care Lynda si-a primit vindecarea a fost o seara a unei schimbari majore de paradigma pentru mine si pentru multi dintre colegii mei care lucreaza in domeniul sanatatii si care s-au aflat in jurul ei, urmarind ce facea Dumnezeu…”

— Dr. Ken Curry
Director national al “Health Care In Christ” din Australia