Așteptarea – Cathy Lagrow & Cindy Coloma

lei39,00

Povestea adevărată a unui copil pierdut, a unei vieți trăite cu dor și a miracolului unei mame care nu a renunțat niciodată

Categorii: ,

Descriere

Povestea adevarata a unui copil pierdut, a unei vieti traite cu dor si a miracolului unei mame care nu a renuntat niciodata

Una dintre cele mai elocvente, emotionante si irezistibile povesti adevarate pe care le-am citit vreodata. Homer Hickam

Niciodata nu e prea tarziu pentru o minune.

Cand o femeie in varsta Il implora pe Dumnezeu sa-i dea ocazia de a-si revedea fiica ce i-a fost luata din brate in urma cu aproape optzeci de ani – ar putea rugaciunea ei sa fie implinita?

In vara anului 1928, Minka, fata de saisprezece ani, se pregatea sa participe la picnicul organizat cu cercul de cusut. Era una dintre acele ocazii rare cand putea sa scape de indatoririle de la ferma, sa imbrace o rochita draguta si sa se distreze in compania celorlalte fete. Se anunta o zi de neuitat.

Si chiar a fost… dar nu in felul cum si-a imaginat Minka. Tarata spre un palc de copaci, tanara fata fusese agresata de un strain cu palarie de cowboy. In vremea aceea, Minka inca credea ca berzele aduc copiii, dar avea sa afle in doar cateva luni ca ea va da nastere unui copil.

Aceasta poveste de viata s-a derulat pe o perioada de aproape o suta de ani. Ce poate sa insemne pentru o mama tanara sa fie nevoita sa faca un sacrificiu tulburator, acela de a renunta la fiica ei nou-nascuta, pentru a-i oferi acesteia posibilitatea sa se bucure de viata pe care o merita? Si cum ar putea ea sa pastreze acele amintiri de neuitat pe parcursul unor ani atat de schimbatori in istoria Americii? Si in final, oare chiar ar putea Minka sa creada intr-un miracol din partea lui Dumnezeu? Asteptarea este o poveste adevarata de neuitat despre credinta care invinge, despre iertarea care ne elibereaza si despre dragostea care nu se uita niciodata.