(Nu) Există Dumnezeu – Antony Flew & Roy Abraham Varghese

lei30,00

Categorii: ,

Descriere

Intr-o proza clara si in capitole scurte, Flew explica cele patru categorii de dovezi care l-au convins pe el… O convertire intelectuala foarte semnificativa.
DENVER POST

In cartea Exista Dumnezeu, unul dintre cei mai proeminenti atei dezvaluie felul in care dedicarea sa de „a urma argumentul oriunde te-ar conduce”, l-a condus pe el la credinta in Dumnezeu ca si Creator. Acesta este un argument logic si convingator care va schimba pentru totdeauna dezbaterea cu privire la ateism.

O minte filozofica stralucita cumpaneste cele mai recente descoperiri stiintifice. Concluzia: exista un Dumnezeu in spatele caracterului rational al naturii.
Michael Behe

Un soc foarte inconfortabil pentru cei care i-au fost cândva tovarasi atei.
Nicholas Woltersorff, Profesor emerit de teologie filozofica, Universitatea Yale

Cea mai lucida si patrunzatoare carte de teologie filozofica din ultimii ani – stralucita.
The Catholic Herald

O carte remarcabila. Intotdeauna este reconfortant sa intâlnesti un gânditor de seama care recunoaste ca a gresit.
Houston Smith, autorul cartii The World’s Religions (Religiile lumii)

Filozoful si fostul ateu ANTONY FLEW a trasat directia ateismului modern prin eseul sau din anii 1950, „Teology and Falsification” (Teologie si falsificare), care a devenit publicatia filozofica cel mai des si mai larg retiparita in ultima jumatate de secol. Flew a publicat peste treizeci de carti, intre care God and Philosophy (Dumnezeu si filozofia), The Presumption of Atheism (Prezumtia ateismului) si How to Think Straight (Cum sa gândesti corect). A petrecut douazeci de ani ca profesor de filozofie la University of Keele si apoi a detinut pozitii la Oxford, University of Aberdeen si University of Reading. In ultima parte a vietii a locuit la Reading, in Anglia. A incetat din viata in 2010.