Înfrângerea lui Goliat – Peter Costea

lei25,00

Familia Bodnariu şi creştinii României îngenunchează Norvegia seculară

 

Stoc epuizat

Descriere

Cartea aceasta nu se pretinde nici pe departe a fi o prezentare exhuasivă a mişcării globale pentru reîntregirea familiei Bodnariu. Ar fi practic imposibil ca o astfel de carte să fie scrisă. În doar câteva săptămâni, după mijlocul lui noiembrie 2015, mişcarea Bodnariu a explodat pe scena internaţională, atrăgând ca un magnet mii şi apoi sute de mii de persoane de bună credinţă şi cu o moralitate şi o motivaţie excusiv umanitare, care nu puteau fi puse la îndoială. Aceşti oameni s-au implicat, într-un fel sau altul, în efortul comun de reunificare a familei Bodnariu.

Dumnezeu lucrează după planul Lui, prin metodele Lui şi după orarul Lui, nu al nostru. Nouă ni se solicită să fim instrumente docile în mâna Lui, pentru rezolvarea unui caz care s-a dovedit a fi de o importanţă crucială nu doar pentru familia Bodnariu, ci şi pentru România şi chiar Europa.

Pentru ca un alt caz de genul Bodnariu să aibă succes, e nevoie de toate ingredientele de care am beneficiat noi: o mişcare globală perseverentă, o cauză dreaptă, o echipă de coordonare unită şi determinată şi, în primul rând, cu ajutorul lui Dumnezeu, fără de care, sunt convins, nu am fi reuşit rezultatul acesta fără precedent.