În fața potrivnicilor mei – Gracia Burnham & Dean Merrill

lei35,00

O relatare captivantă despre răpirea a doi misionari americani, care au petrecut un an de zile sub teroare în jungla din Filipine

Stoc epuizat

Descriere

Mai pot exista credinta, nadejde si dragoste dupa un an trait sub teroare?

Pentru misionarii americani Martin si Gracia Burnham, ceea ce a fost la inceput o escapada romantica intr-un loc exotic, ocazionata de aniversarea a 18 ani de casatorie, s-a transformat in cel mai infiorator cosmar.

Rapiti de Abu Sayyaf, o grupare terorista care avea legaturi cu Osama bin Laden, sotii Burnham au fost smulsi din mijlocul prietenilor si al familiei si azvarliti intr-o viata de continua alergare prin jungla filipineza. In acel an de primejdii in captivitate, au fost la un pas de inanitie, secatuiti de puteri, nu de putine ori martorii unor confruntari armate si ai unor crime odioase – si intr-o cautare indarjita dupa Dumnezeu care parea, uneori, sa fi uitat de ei.

Oricare ar fi luptele pe care le duceti, veti gasi incurajare si sprijin in aceasta relatare sincera si revigoranta despre opozitia in fata intunericului care domneste in sufletele oamenilor.