Madame Guyon – Jan Johnson

lei16,00

Categorii: ,

Descriere

Putini crestini au experimentat adancimile rugaciunii la fel de profund ca Jeanne-Marie Guyon (1648-1717), o femeie franceza frumoasa, bogata ale carei scriei si meditatii sunt privite ca o mostenire pretioasa a bisericii.
In cartea de fata intalnim istoria unei copilarii agitate, a unei casatorii impuse cu forta la o varsta frageda si a unei vaduvii de la varsta de douazeci si sapte de ani. Madame Guyon a avut de indurat, pana la sfarsitul vietii ei, suferinte din partea bisericii, fiind prigonita si intemnitata in principal datorita credintei ei ca toti crestinii pot sa aiba o bogata viata interioara de rugaciune.

Aceasta autobiografie a ei a fost scrisa intr-o celula izolata unde a fost intemnitata datorita credinciosiei ei fata de Cristos.

De-a lungul timpului mai multi oameni mari ai credintei au fost influentati de scrierile ei, unul dintre acestia fiind Watchman Nee.

Editata, condensata si rescrisa intr-un limbaj modern, cartea dezvaluie puterea acestei mari femei a creintei si bucuria pe care a gasit-o ea in mijlocul suferintei si al durerii.