Sfârșitul rațiunii – Ravi Zacharias

lei12,00

Stoc epuizat

Descriere

ESTE DUMNEZEU REAL, SAU DOAR O PLASMUIRE A IMAGINATIEI NOASTRE?

Cum e posibil sa existe un Dumnezeu iubitor, cand lumea e plina de suferinta? Si oare este adevarat ca crestinii au declarat razboi celorlalte credinte, mediului inconjurator si semenilor, in numele unui Dumnezeu inexistent?

Noul ateism aparut recent in America este mult mai virulent si mai subversiv in comparatie cu ateismul lui Madalyn Murray O’Hare din anii 1950 si 1960. Propagat de scriitori ca Richard Dawkins, Christopher Hitchens si Sam Harris, noua provocare lansata crestinismului este deosebit de atractiva in
lumea occidentala.

Cand Sam Harris a publicat SCRISOARE CATRE O NATIUNE CRESTINA, Ravi Zacharias – care si-a petrecu peste treizeci de ani scriind si conferentiindd ca apologet al credintei crestine – a inteles ca trebuie sa-i dea o replica. Dar mesajul lui Ravi Zacharias din aceasta cartee nu se adreseaza doar acelora care au citit cartile noilor atei, ci si crestinilor care vad cum credinta lor este atacata pe piata ideilor.

In raspunsul sau, Ravi Zacharias abordeaza cateva teme spinoase in controversa crestinism – ateism:
– adevarata natura a raului
– falimentul absolut al noului ateism promovat de Harris
– raportul religie – stiinta
– baza moralitatii

RAVI ZACHARIAS este presedintele Organizatiei Ravi Zacharias International Ministries, cu sediul in Atlanta. El s-a nascut in India si a imigrat in Canada in 1966. A studiat la Trinity Evangelical Divinity School din Deerfield, Illinois, si la Universitatea Cambridge din Anglia. Impreuna cu sotia sa, Margie, au trei copii: Sarah, Naomi si Nathan.